Aku dan Storku

Bila dah buat macam-macam kraftangan ni, otak mula la nak buat bisness. Mungkin ada adik-adik kat luar sana yang berminat untuk membuat projek kraftangan ni tetapi macam payah je nak cari bahan asas kan..... Mungkin juga ada pengusaha taska/tadika yang berminat untuk mengaplikasi seni kreatif dalam pengajaran mereka tetapi macam susah je nak sediakan bahan mentah untuk projek mereka. So, don't worry... kat sini ade beberapa pakej/kit projek yang mungkin sesuai dengan minat korang. Pilih je yang mana berkenan then hantarkan order korang menerusi email ke salawati1978@yahoo.com.my beserta dengan;
a) nama,
b) no. kad pengenalan,
c) no. telefon (untuk dihubungi),
d) jumlah unit yang ingin dibeli
e) alamat (barang yang dibeli akan diposkan ke rumah/alamat yang diberikan)

Manakala sebarang pertanyaan pula boleh dibuat dengan menghantar pesanan ke:
a) WhatsApp : 017-867 0837 (7.00 pagi hingga 6.00 petang)
b) Tel : 019-9003832 (6.00ptg hingga 10.00 malam sahaja).

Peringatan :
1. Suka diingatkan bahawa harga yang dipaparkan di laman ini adalah BELUM termasuk kos untuk pos barang kerana bayaran pos bergantung kepada jumlah/berat barang yang dibeli.

2. Barang hanya akan dihantar setelah bayaran diterima. JANGAN membuat sebarang bayaran sebelum menerima maklum balas pengesahan terimaan pesanan pembelian daripada pihak kami.

3. Urusan pembayaran boleh dibuat menerusi on-line dimana no. akaun akan diberikan bersama dengan maklum balas pengesahan terimaan pesanan pembelian tersebut.



KATALOG

Kit :  Projek Keychain


   Harga : RM 2.00/unit
   Min. order : 5 unit
   Status kit : OUT OF STOCK



Kit : Projek Gelang tangan


   Harga : RM 2.50/ unit
   Min. order : 4 unit
   Status kit : AVAILABLE
   Note : Warna manik dan tali bergantung kepada stok



Kit : Projek Pepatung


     Harga : RM 2.00/unit
     Min. order :5 unit
     Status kit : AVAILABLE
     Nota : warna manik dan benang bergantung kepada stok

Tiada ulasan:

Catat Ulasan